طرز تهیه : ابتدا سیب زمینیها را پخته، پوست کنده و رنده میکنیم. یک عدد تخممرغ را به همراه کمی نمک، فلفل و ادویه به سیبزمینی افزوده و مواد را ورز داده و کنار میگذاریم.
شلغم را با کمی آب به حدی که بعد ار پختن آب آن کاملا تبخیر شود در ظرف در بسته و حرارت ملایم می گذاریم بپزد بعد از ماشین مخصوص پوره یا هر شیئی که کاملا نرم و صاف شود رد می کنیم تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با نمک و شکر مخلوط می نمائیم پوره شلغم را داخل تخم مرغ ریخته هم می زنیم در قالبی که مستطیل شکل و مناسب با مایه باشد 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن.......بقیه در ادامه مطلب