(برای ۴ نفر) ▪ سبزی كوكو: ۳۰۰ گرم ▪ سیب زمینی پخته: ۳۰۰ گرم ▪ تخم مرغ: ۸ عدد ▪ آرد: ۱ قاشق غذا خوری ▪ نمك و ادویه به مقدار كافی ▪ روغن به مقدار كافی ▪ زرشك و مغز گردو
طرز تهیه
سبزی كوكو را به همراه ۴ عدد تخم مرغ و ۱ قاشق آرد به خوبی مخلوط می كنیم. سپس مقداری روغن را در درون ظرف ریخته و بر روی گاز می گذاریم تا روغن داغ شود.سپس مایه كوكو را در آن ریخته و رویش را صاف می كنیم . سیب زمینی پخته را رنده می كنیم به همراه ۴ عدد تخم مرغ و مقداری ادویه به خوبی مخلوط می كنیم. زرشك و مغز گردو را بر روی كوكوی سبزی كه مقداری خود را گرفته می ریزیم . مایه كوكوی سیب زمینی را بر روی آنها می ریزیم رویش را صاف می كنیم و به مدت ۴۰-۳۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ درجه می گذاریم تا پخته شود.( تا حدی كه روی كوكو طلایی شود ) .
شلغم را با کمی آب به حدی که بعد ار پختن آب آن کاملا تبخیر شود در ظرف در بسته و حرارت ملایم می گذاریم بپزد بعد از ماشین مخصوص پوره یا هر شیئی که کاملا نرم و صاف شود رد می کنیم تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با نمک و شکر مخلوط می نمائیم پوره شلغم را داخل تخم مرغ ریخته هم می زنیم در قالبی که مستطیل شکل و مناسب با مایه باشد 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن.......بقیه در ادامه مطلب