دلمه برگ مو، یکی از لذیذترین غذاهای فصل بهار است که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر میرسد، ولی مرحله آمادهسازی سخت و وقتگیری دارد.البته تحمل این سختی به لذت لااقل دو بار خوردن دلمه برگ مو در سال میارزد.
یک فنجان سبزی دلمه ای نیم کیلو خرد شده برنج نیم پز دو سوم لیوان پیاز سرخ شده سه قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری آب گوجه فرنگی یک فنجان آب لیمو، نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه : ابتدا سیب زمینیها را پخته، پوست کنده و رنده میکنیم. یک عدد تخممرغ را به همراه کمی نمک، فلفل و ادویه به سیبزمینی افزوده و مواد را ورز داده و کنار میگذاریم.